STS computers Lier

Over STS Computers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor je computer en andere informatica? Dan ben je bij STS Computers aan het juiste adres.

Sinds 1998 is STS Computers als informatica-specialist actief in de regio Antwerpen-Lier-Mechelen. Tijdens deze periode investeerde STS in duurzame partnerships met vooraanstaande en innoverende fabrikanten. Tot onze portfolio mogen wij o.a. Microsoft, Apple, Hewlett-Packard, Sony, Acer, Sonos, Logitech, Linksys, Samsung, e.v.a … rekenen.
Dit laat ons toe om een uniek, uitgebreid en vooral objectief gamma van producten en diensten aan te bieden, aan ondertussen meer dan 16.000 klanten.
Tevens werd van een groep jonge en dynamische medewerkers, door drijvende krachten Patrick Sledz en Kris Trovisi, een ervaren en hecht team gebouwd dat synoniem staat voor vakmanschap en klantvriendelijkheid. Ook in de toekomst zal het STS-team de snel evoluerende technologieën op de voet blijven volgen om u wegwijs te maken in de fascinerende wereld van de computer.

 

stscomputers.be is de website van bvba STS
ondernemingsnummer 0473790362
BTW nummer 473.790.362

3 gedachtes op “Over STS Computers”

 1. luc heylen

  kan ik bij jullie een nieuwe accu laten plaatsen in mijn acer aspire 5750G, terwijl ik wacht?

  1. Patrick Sledz

   Dag Luc,

   Je kan inderdaad wachten op je laptop terwijl wij een nieuwe accu plaatsen.
   Wij kunnen Laptop Accu’s plaatsen in een ACER Aspire 5750G van

  2. 4400 mAh
  3. 5200 mAh
  4. Hiervoor zal je dadelijk een offerte ontvangen in je mailbox.

   Pat

 2. Dit is een TOP zaak – vriendelijke medewerkers – vlotte behandeling – top techniekers – snelle zelfs ter plaatse kleine herstelling wat écht super geweldig is – deze zaak verdiend vier sterren want bovendien is hij ook nog goedkoper dan gelijkaardige zaken. Mvg Ine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *