Gratis windows 10 upgrade

Profiteer nog van de gratis upgrade naar Windows 10

Wil je nog gratis upgraden naar Windows 10? Plan het snel in

Bijna een jaar geleden verscheen Windows 10. Wanneer je nog gebruik wil maken van de gratis upgrade naar Windows 10 komt er een belangrijke deadline aan: 29 Juli 2016. Tot dan kan je gebruik maken van het aanbod om de meeste Windows 7 en Windows 8.1 toestellen up te graden naar Windows 10. Er staat geen limiet op het aantal upgrades, dus je kan alle in aanmerking komende toestellen in je bedrijf upgraden. De toestellen moeten enkel aan de vereisten voldoen.

Aan welke vereisten moet je toestel voldoen?

Om goedgekeurd te worden voor het gratis upgrade aanbod moeten de computers aan een aantal hardware en software vereisten voldoen.

Je computer(s) moet ook Windows 7 Service Pack 1 (SP1) of Windows 8.1 Update draaien.

De gratis upgrade telt niet voor computers met:

  • Windows RT of Windows 8.1 RT
  • De Enterprise versie van Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1 (er is een apart upgrade programma voor enterprise klanten met een actieve Software Assurance abonnement)
  • Oudere versie van Windows zoals Windows XP en Windows Vista

Wanneer je een toestel hebt dat niet kwalificeert voor de gratis upgrade kan je wel een licentie aankopen.

  • Een Windows 10 Home kost ongeveer 129 € Inclusief 21% BTW.
  • Een Windows 10 Professional kost ongeveer 148 € + 21% BTW (179Incl. BTW).

Hoe kan je upgraden?

Je kan de upgrade zelf uitvoeren door op het Windows icoontje te klikken dat in je taakbalk (rechts beneden) staat. Wanneer je het icoontje niet ziet kan het zijn dat je computer niet voldoet aan de vereisten.

Wanneer je op dit icoontje klikt zal je een ander venster zien met deze mededeling : “Deze pc komt in aanmerking voor een gratis upgrade naar Windows 10” Hier kan je dan op “Voert u nu uw gratis upgrade uit” klikken. Op dat moment zullen alle benodigde bestanden gedownload worden en kan je daarna de upgrade uitvoeren.

Volgens Microsoft duurt een upgrade ongeveer 90 minuten en is de download ongeveer 3 Gigabyte. Wanner je de upgrade uitvoert zal je computer herstarten en tijdens het upgrade proces zal je computer ook meermaals herstarten. Het kan ook zijn dat je voor een bepaalde tijd een zwart scherm ziet. Het is belangrijk om je computer NIET af te zetten tijdens het upgrade proces.

Onze hulp en expertise zijn beschikbaar

Wanneer je zelf de upgrade niet kan of wil uitvoeren kunnen wij deze voor u uitvoeren. Wij werken met vaste prijzen voor een upgrade naar Windows 10.

Eindgebruikers (particulieren) kunnen ons bereiken via 03/488.33.44 of via info at stscomputers.be

Bedrijven kunnen ons contacteren via 03/369.06.48 of via kmo at stscomputers.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *