Mijn Ipad (scherm) is kapot. Reparaties en herstellingen aan Apple iPad en iPhone.

Mijn iPad (scherm) is kapot, wat nu?

Ipad is kapotSTS Computers is dé specialist in het herstellen van de Apple iPads en iPhones. Onze technische dienst zal het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen door een nieuw exemplaar. Op deze manier wordt je iPad volledig hersteld en heb je er weer jaren plezier van! Een iPad scherm herstellen is ook geen probleem.

Een iPad of iPhone herstellen is geen makkelijke opdracht, vertrouw daarom op een partner dat deze kunst onder de knie heeft.

No cure, no pay.

Lukt de reparatie niet, dan betaal je niets!

Let op! Wanneer je iPad is gevallen kan het zo zijn dat, naast je scherm, ook de backcover beschadigingen heeft opgelopen. Als hier te diepe deuken inzitten die we niet meer 100% er terug uitkrijgen kan het zijn dat je nieuwe scherm niet hecht.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van welk onderdeel er defect is en van het model van iPad. Je kan een overzicht vinden per model op onze Ipad herstelling prijzen pagina.

Herstelling reserveren.

De herstellingen aan een iPad duren ongeveer een half uurtje.
Herstellingen van gebroken of gebarsten schermen of LCD’s duren ongeveer een uurtje.

Via het overzicht van Apple iPad herstellingen kan je een tijdslot reserveren.

Waarom je iPad laten herstellen bij STS Computers?

 • Wij hebben reeds meer dan 650 iPads en meer dan 2000 iPhones hersteld
 • Originele onderdelen van hoge kwaliteit
 • 6 maanden garantie
 • 30 minuten wachttijd (na afspraak)
 • 60 minuten wachttijd voor iPad herstellingen
 • snelle service ook zonder afspraak

 
iPads hersteld
Speciaal opgeleide techniekers
%
A kwaliteit vervang-onderdelen
Minuten hersteltijd
maanden garantie
online afspraak maken

iPad LCD Scherm reparatie.

Heeft u vlekken of strepen in het beeld of geeft u toestel helemaal geen beeld meer? Deze iPad herstelling is geen probleem voor ons. Wij vervangen het kapotte iPad scherm snel en deskundig. Je kan je iPad weer terug verwachten met daarin een gloednieuw kwaliteitsscherm dat weer werkt alsof het een nieuwe iPad is.

iPad Touchscreen reparatie.

Is het scherm van je iPad onleesbaar geworden of zit er een barst in je scherm? Wij vervangen de glasplaat en digitizer (aanraakscherm) snel en deskundig. In minder dan een uur kan je de kapotte iPad weer terug verwachten met een touchscreen dat weer naar behoren werkt.

iPad Backcover reparatie.

Is de behuizing van uw toestel defect, gedeukt, of gescheurd? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Wifi reparatie.

Werkt de Wifi connectie van uw iPad niet meer? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Dock connector reparatie.

Kan u uw toestel niet meer opladen of herkent de computer uw toestel niet meer? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Audio plug reparatie.

Heeft u problemen met de hoofdtelefoon aansluiting van uw toestel? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Home button reparatie.

Werkt uw home button niet meer, reageert deze nog nauwelijks of slecht? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Microfoon reparatie.

Hoort degene waarmee u aan het bellen bent u slecht of helemaal niet? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Batterij / Accu reparatie.

Is de batterij van uw iPad snel leeg of laad hij traag op? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Muteknop / Volumeknop reparatie.

Is uw mute- of volumeknop beschadigd of verloren? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Aan/Uit knop reparatie.

Kan u de iPad niet meer aan of af zetten? Contacteer ons best even op info@stscomputers.be zodat wij de nodige onderdelen kunnen bestellen.

iPad Softwarematige reparaties.

Heeft u softwarematige problemen met uw iPad of wil u hem opnieuw laten instellen en configureren? Kom gerust even langs op onze technische dienst of contacteer ons op info@stscomputers.be voor meer info.

iPad Andere reparaties.

Heeft u nog een ander probleem met uw iPad? Kom dan gerust even langs bij ons in de winkel of contacteer ons even op info@stscomputers.be voor meer info.

2 gedachtes op “Mijn Ipad (scherm) is kapot. Reparaties en herstellingen aan Apple iPad en iPhone.”

 1. Jonas Kellens

  Beste,

  Ben op zoek naar de goedkoopste iphone/ipad herstellaar.
  Heb een Iphone 5s en het scherm is er van gebroken en de oplaadpoort.
  En heb ook een ipad 4 met retinadisplay en daarbij is het scherm gebroken en de home button;

  Hoeveel bedraagt de samenkost van dit ?

  Dank bij voorbaat,

  Mvg,

  Jonas Kellens

  1. Patrick Sledz

   Beste Jonas,

   Bedankt voor je vraag. Wij zullen contact met je opnemen via email om dit verder te bespreken.

   Patrick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *